عنوان کامل پایان نامه :
شناسایی موانع اجرای سیستم حسابداری منابع انسانی در شرکتهای ایرانی
قسمتی از متن پایان نامه :
تخصیص منابع انسانی :
تخصیص منابع انسانی به معنای به کارگماری افراد و تعین وظایف و تأثیرهای مختلف سازمانی آنهاست. در تصمیم گیری برای تخصیص منابع انسانی عواملی مختلف و گاه متضاد تأثیر دارند. وظایف محموله بایستی با مؤثرترین شیوه انجام شوند و مدیر میبایست واجد شرایط ترین فرد را برای هر شغل خاص در نظر بگیرد. به علاوه در هر صورت منابع انسانی یک سازمان بایستی پرورش پیدا کند و مدیریت ممکن می باشد افراد را استخدام کند و سپس برای پرورش آنها در حین خدمت امکاناتی را فراهم کند. به علاوه مدیریت میخواهد افراد را در مشاغلی مشغول کند که نیازهای آنها هم تأمین گردد .پس به گونه ایده آل، مدیریت افراد را به شکلی به کار میگمارد (تخصیص میدهد) که سه متغیر زیر را بهینه کند :بازدهی شغلی، پرورش نیروی انسانی و رضایت فردی. (پارکر، 1373 : 96 ).
حسابداری منابع انسانی در چنین تصمیم گیریهایی میتواند برای مدیریت مفید باشد و به تعیین کمی متغیرهای درگیر در تصمیم گیری کمک کند و به این ترتیب مدیران اجرایی قادر خواهند بود اقدام و تصمیم بهینه را اتخاذ نمایند. اگر بتوان این متغیرها را از نظر کمی اندازه گیری نمود ،مدیریت میتواند از برنامه ریزی خطی برای راه حل بهینه جهت مشکل تخصیص نیروی کار بهره گیری کند. تخصیص نادرست نیروی انسانی ممکن می باشد برای افراد، جامعه و همچنین سازمانها پرهزینه باشد. سازمانها ممکن می باشد ارزش داراییهای انسانی خود را با تخصیص نادرست افراد به مشاغلی که مناسب آنان نیست کاهش دهند. معنای این جمله این می باشد که تصمیم گیریهای تخصیص نیروی انسانی بایستی سه ویژگی تصریح شده را داشته باشند. اما، معمولاً در اقدام این نکته رعایت نمیگردد .
در یک تجربه آزمایشی که توسط تیمی در موسسه بینالمللی انجمن حسابداران آمریکا 1 در مورد تصمیم گیریهای تخصیص انجام شده می باشد، مشخص گردید، زمانی که تصمیم گیریها بدون در نظر گرفتن اطلاعات حسابداری منابع انسانی اتخاذ می گردد، متغیر اصلی مورد نظر بازدهی شغلی می باشد. هنگامی که اطلاعات حسابداری منابع انسانی آماده گردید، اعضای تیم یاد شده در انجمن حسابداران آمریکا تصمیمهای مختلفی اتخاذ کردند و از معیارهای مختلفی نظیر تأثیر شغل بر ارزش آتی افراد
سوالات یا اهداف این پایان نامه :
اهداف پژوهش:
شناخت تأثیر آگاهی و شناخت کافی از سیستم حسابداری منابع انسانی بر استقرار سیستم حسابداری منابع انسانی .
شناخت تأثیر فقدان نیروی انسانی متخصص بر استقرار سیستم حسابداری منابع انسانی ..
شناخت تأثیر طرفداری دولت بر استقرار سیستم حسابداری منابع انسانی .
شناخت تأثیر وجود نرم افزارهای مناسب بر استقرار سیستم حسابداری منابع انسانی .
شناخت تأثیر در نظر داشتن ارزش اقتصادی دارایی انسانی، بر استقرار سیستم حسابداری منابع انسانی .
شناخت تأثیر طرفداری مدیران ارشد بر استقرار سیستم حسابداری منابع انسانی.